Hidegterápiás kezelés Szegeden

Our services

Stressz, depresszió kezelése

Az ACT szerepe a krónikus fáradság szindrómában és egyéb megvonásos állapotokban, a hurutos megbetegedések megelőzésében és a homeosztázis fenntartásában.

Úgy tartják, hogy az általános ACT nagyon hatékony mindenféle absztinens állapot rehabilitációjában és a homeosztázis zavarának helyreállításában, mint például:

  • krónikus fáradság szindróma
  • súlyos szomatikus betegségek, fertőzések, műtéti beavatkozások után

Az extrém hőmérsékletű krioterápiás eljárások alkalmazásával kapcsolatos legértékesebb tapasztalatokat a stressz szindróma különféle típusainak megszüntetésében, valamint a depressziós állapotok kezelésében szerezték.

A krioterápia hatására, miközben javul az alvás és csökken az ingerlékenység, a hangulat emelkedetté válik, és csökken az alkohol és a nyugtató hatású gyógyszerek iránti igény. Objektív módon csökken a remegés és a vegetatív reakciók is (az egész testre kiterjedő izzadás, izomtónus rendellenesség, stb.). gyakorlatilag minden beteg egészségi állapotának, hatékonyságának, valamint szexuális életének javulását tapasztalja.

A rehabilitációs eljárások kombinációját, valamint az általános ACT kezelések számát egyénileg kell meghatározni. Az ACT módszert fokozatosan kell bevezetni, kúránként 20-25 kezelésig. A támogató kúrák esetében épp ellenkezőleg, fokozatosan csökkenteni kell a kezelések számát. Az általonos ACT kúrák számát és a köztük lévő szüneteket egyénileg kell meghatározni az állapot függvényében.

Az ACT-nek mint védő és megelőző hatású módszernek nincs semmilyen más alternatívája a mai modern orvoslásban. Ezt a tényt 5-7 éves gyermekcsoportokon végzett számos vizsgálatban igazolták. A 15 általános ACT ülésben résztvevő gyermekek csoportjában a vírusos légúti fertőzések előfordulása hétszer alacsonyabb volt, mint a kontrollcsoportban. Az intenzív homeosztázis védőhatás 6-12 hónapig megmarad.

Foglaljon időpontot!

A kezelés előzetes időpontegyeztetés alapján történik!

Bejelentkezés +3670-548-54-88