Hidegterápiás kezelés Szegeden

Our services

Hatékony testsúlycsökkentés

A krioszauna nagyfokú energiaveszteséget idéz elő a szervezetben. A testsúly és a kabin hőmérsékletétől függően a paciens 1000-1300 kcal-t veszíthet egy hűlés alatt. Megfigyelték, hogy bizonyos esetekben az általános levegő-krioterápián átesett betegek 7-10 kg-ot fogynak egy 20-30 kezelésből álló ciklus alatt. Testsúlyvesztés céljából az általános ACT-t csak ésszerű diéta és kiegyensúlyozott kalória bevitel mellett szabad alkalmazni. A táplálkozással bevitt kalóriamennyiség ne haladja meg a 700-900 kcal-át.

A kezelőorvosnak szem előtt kell tartania a beteg motivációját, akaraterejét és gyakorolnia kell szuggesztív képességeit a beteg támogatására, a következő alapigazság szerint:

„A túlsúly és az egyéni testalkat közötti harmónia elérése a modern orvosi technológiák terméke, de a harmónia tartós megőrzése a páciens életstílusának következménye.”

A cellulitisz és a túlsúly kezelésére a krioszaunát 180 másodpercig tartó kezelésekben, naponta egyszer ciklusonként 20-30 kezelésben kell elvégezni. A ciklusok számát a kezelőorvos határozza meg, de ez a szám minimum 2-4 kell, legyen. A ciklusok közötti szünet ne haladja meg az 1 hónapot.

Foglaljon időpontot!

A kezelés előzetes időpontegyeztetés alapján történik!

Bejelentkezés +3670-548-54-88