Hidegterápiás kezelés Szegeden

Stressz, depresszió kezelése

Az extrém hőmérsékletű krioterápiás eljárások alkalmazásával kapcsolatos legértékesebb tapasztalatokat a stressz szindróma különféle típusainak megszüntetésében, valamint a depressziós állapotok kezelésében szerezték.

Tovább olvasom
Hatékony testsúlycsökkentés

A krioszauna nagyfokú energiaveszteséget idéz elő a szervezetben. A testsúly és a kabin hőmérsékletétől függően a paciens 1000-1300 kcal-t veszíthet egy hűlés alatt.

Tovább olvasom
Sejtregenárlás, sejtfiatalítás

Bizonyított tény, hogy a szervezet hőszabályzó mechanizmusai igen a hatékonyak a betegek extrém mértékű lehűtése.

Tovább olvasom
Nőgyógyászati problémák kezelése

Javallatok: sterilitás, vetélési hajlam, klimaxos panaszok, endriometriózis, tervezett terhesség (a terhességi toxémia megelőzése), premenstruációs szindróma és klimaxos panaszok.

Tovább olvasom
Bőrproblémák kezelése

Teljesen nyilvánvaló, hogy a krioterápia által okozott legnagyobb mértékű egészségjavító hatás közvetlenül a bőrön nyilvánul meg és legerőteljesebben a szöveti szinten rögzül.

Tovább olvasom
Műtét és sportsérülés utáni rehabilitáció

Az akut és krónikus sportsérülések egyre gyakoribb és egyre súlyosabb formában való előfordulása megnehezíti az élsportolók kiválasztását és edzését és az edzésprogramok intenzitásának növelését.

Tovább olvasom
Immunrendszer erősítés

A kezelés alatt az immunrendszer stimulációja történik, amely, ezáltal felülvizsgálja az az emberi szervezetet, stabilizálja a hormonháztartást, az anyagcserét, és növeli az endorfintermelést (a boldogság hormonok termelését), amely egy bizonyos ideig fennmaradó jó közérzetet hoz létre.

Tovább olvasom
Ellenjavallatok

Akut szív- és keringési betegségek
Pacemaker használata
Terhesség, tumor, tbc
Akut légzőrendszeri kórok

Tovább olvasom

Foglaljon időpontot!

A kezelés előzetes időpontegyeztetés alapján történik!

Bejelentkezés +3670-548-54-88